Главная » 2011 » Грудень » 3 » Концерт віолончельної музики викладача Луценко О. О.
Концерт віолончельної музики викладача Луценко О. О.
01:09

23 листопада 2011 р. у Дніпропетровській консерваторії ім.. Глінки відбувся концерт віолончельної музики класу викладача Луценко Ольги Олексіївни.

Початок концерту явився для слухачів музичним подарунком. Дуже тонко та проникливо квартет віолончелістів у складі Олексія Трапезнікова, Ганни Мороз, Олексія Бадіна та Яни Приходько виконав частину з опери Р. Вагнера «Лоенгрін» в обробці для чотирьох віолончелей  Ф. Грюцмахера.

Далі ми почули Сонату Л. Боккеріні Ля мажор для віолончелі та basso continuo.  У виконанні Олексія Трапезнікова та Ольги Луценко соната прозвучала по весінньому свіжо та емоційно.

Ганна Мороз з добрим почуттям стилю виконала концерт Й. Гайдна C – dur другу та третю частина. Виконанням повільної  частини концерту вона повністю захопила увагу слухачів.

Велику подяку хочемо висловити концертмейстеру – дипломанту міжнародного конкурсу Галині Іванівні Ушаковій.   За допомогою її чуткості ансамблевої гри виконавці змогли впевнено донести свою музичну думку до слухачів. Особисто це стосується звучання  твору Р. Шумана Адажіо та Алегро у виконанні Яни Приходько та трьох Фантастичних п’єс  того ж автора у виконанні Олексія Бадіна.

Дякуємо  та бажаємо творчого натхнення викладачу та організатору концерту Ользі  Олексіївні Луценко.


Просмотров: 1808 | Добавил: Alto | Рейтинг: 0.0/0 |
Скрипка Орган Церковное пение